od 1985  
 
 
Odabir pisma
Languages
home_icon
O nama
contact_icon
Kontakt
maps_icon
Početna
 
   
  Početna
  Proizvodi
  Tehnologija
  O nama
  Kontakt
 
 
 
 
 
 
Proizvodi

"Eroterm" se bavi isključivo proizvodnjom alata za brizganje plastike. Tokom vremena se specijalizovao za proizvodnju složenih alata sa većim brojem gnezda, kao i alata sa toplokanalnim ulivanjem i ventilskim zatvaranjem (shut off).
U proizvodnji alata koriste se isključivo visoko kvalitetni uvozni čelici proizvodjača Böehler (Austria), kao i gotovi standardni elementi i kućišta proizvođača Hasco (Austria).
U procesu proizvodnje "Eroterm" može ponuditi najnoviju tehnologiju oplemenjivanja površine, za postizanje znatno dužeg radnog veka alata.
Za izradu toplokanalnih sistema koriste se komponente vodećih svetskih proizvođača Mold-Masters (Canada), Hasco (Austria). Thermoplay (Italy)
"Eroterm" je specijalizovan za izradu alata manjih do srednjih gabarita (700x500 mm).
Izrada alata se uglavnom radi prema priloženom uzorku ili tehničkoj dokumentaciji.
"Eroterm" u svojoj proizvodnji poseduje opremu i stručni kadar za projektovanje u najsavremenijim CAD –CAM softverima tako da posao izrade alata može sprovesti od ideje do realizacije.

Alati "Eroterma" ispunjavaju sve zahteve kupca:
- dugovečnost
- visoku preciznost
- visoka tvrdoća formi 50 – 56 HRC
- otpornost na habanje kliznih elemenata preko 1000 HV

"Eroterm" nije velika firma, ali se strogo pridržava dogovorenih rokova i standarda kvaliteta nudeći evropski kvalitet po veoma pristupačnim cenama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
eroterm 2009 © sva prava zadržana
  Proizvodi Tehnologija